» Aansprakelijkheid
  » C.A.R.
  » Brand en bedrijfsschade
  » Rechtsbijstand
  » Transport
  » Auto en wagenpark
    » Vrachtauto's
    » Leasepark
    » Zakelijk wagenpark
  » Kredietverzekering
Bedrijven » Bedrijfsverzekeringen » Auto en wagenpark » Vrachtauto's


Vrachtwagenverzekering

Vrachtwagens zijn een kostbaar bezit. En vaak ook een behoorlijke investering. Een goede verzekering is dan ook noodzakelijk.

M.E.B. Bedrijfsverzekeringen heeft goede contacten met gespecialiseerde transportverzekeraars, zowel voor individuele vrachtauto’s als voor wagenparken.

Bestaat uw wagenpark uit tien of meer voertuigen dan is het mogelijk wagenparkkorting te verkrijgen. Wij nemen met u graag de huidige samenstelling van het wagenpark door en bekijken tezamen met u graag de mogelijkheden.

Het voordeel van collectief is natuurlijk de collectiviteitskorting die gegeven wordt door de maatschappijen. Want ook al blijven vrachtwagens een risicovolle markt, bijna elke verzekeraar verzekert in het algemeen nog steeds graag een park van minimaal tien auto’s.

Preventie levert geld op!
Onze voorkeur gaat uit naar maatschappijen die actief werk maken van preventie en specialisten daarvoor inzetten. Klanten die actief ondersteund worden zien hun kosten namelijk  teruglopen en de winst dus omhoog. Dat is in de transportbranche nooit weg. Bovendien zorgt het voor een goede band met de verzekeraar en dat vinden wij het prettigste werken.

Bestaat uw park uit tien of meer voertuigen, dan spreken we van een wagenpark.
In tegenstelling tot de algemene gedachte is het lang niet altijd wenselijk uw totale park in één contract of zelfs bij één aanbieder onder te brengen.
Wij analyseren samen met u de samenstelling van het park en in welk gebied u opereert. Vanzelf wordt ook het schadeverleden meegenomen.
Op basis van de uitkomst stellen wij, geheel vrijblijvend, een voorstel op maat voor u samen.M.E.B. Bedrijfsverzekeringen © 2004